Ontdek KNA schijf

Als majorette samen een geweldige show opvoeren. Eerst als minirette gewoon voor de lol maar met de mogelijkheid om hier serieus aan te werken, als groep maar ook als individu.

Als blazer of slagwerker, vanaf de eerste klanken tot hoog niveau als muzikant. Tijdens de basisopleiding komt vaak het meest geschikte instrument naar voren. Deze instrumenten worden door de vereniging aan de leerlingen in bruikleen gegeven. Waardoor een tussentijdse wisseling van instrument mogelijk is.

De opleiding is in eigen beheer. En mocht na verloop van tijd de opleiding echt niet lukken, even goede vrienden. Het instrument gaat terug naar de vereniging en een ander krijgt een kans. Er hoeft dus geen duur muziekinstrument in de kast of in de verkoop. Er is weinig geld uitgegeven, alleen contributie aan de vereniging.

Beslist het proberen waard ! 

Neem eens contact op met onze secretaris of benader één van onze leden.

Wat kost het?

Het volgen van muzieklessen proberen we zo laag mogelijk te houden. Op jaarbasis lijkt het misschien een flink bedrag, maar verdeeld over het aantal lessen valt het ontzettend mee. Klik op Contributie en lesgeld voor meer informatie, maar laat je vooral goed informeren door één van de bestuursleden.