GMC Rucphen

Het Gemeentelijk Muziek Concours van de gemeente Rucphen wordt gehouden in de Agora. Een prachtige locatie in het centrum van Rucphen. Alle muziekverenigingen zetten hier hun beste beentje voor, om goede en mooie muziek te laten horen. Hierbij mag show en spektakel niet ontbreken.

In de middag optredens van:

 • Donderslag
  Nu leunen we nog op onze vertrouwde muziek, maar onze slagwerkers hebben er zin in. Tijdens de repetities is de sfeer heel gezellig, werken we hard en met plezier aan nieuwe muziek.
 • KleinKunst
  Het is zo fijn dat we weer mogen repeteren en ook optreden. Rita Baptista, onze dirigent, haalt er het maximale uit met leuke uitdagende muziek.
 • Dreamflash
  Een mooie demonstratie van wat het hedendaagse majorette inhoudt. Ga zeker naar een majorette wedstrijd als je hier van hebt genoten want in een grote zaal komen hun optredens nog veel beter tot hun recht.

In de avond optreden van:

 • Fanfare Kunst na Arbeid
  Onderleiding van Stef Verpraet gaan we een mooi optreden verzorgen, ondanks de korte repetitie tijd. Er wordt tijdens de repetities goed gewerkt met een goede sfeer en ruimte voor een geintje.

The event is finished.

Datum

nov 06 2021
Expired!

Tijd

All Day
Agora Rucphen

Locatie

Agora Rucphen
Rucphense Vaartkant 2b, Rucphen
Website
https://www.agorarucphen.nl/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven