De KNA familiedag, een concert en een gezellige activiteit samen met vrienden en familie, was weer heel erg geslaagd. Elke keer gaan we op zoek naar een leuke plaats en dit jaar hadden we onze zinnen gezet op Schijf. Komt het dan even goed uit dat Kir Royal een nieuwe uitbater heeft.

De middag werd geopend door KleinKunst onder de bezielende leiding van Artur Lopes. Het was behoorlijk uitdagend voor de muzikanten want er stond hele nieuwe muziek op het programma. Achteraf bekeken is het prima gegaan. Als KNA zijn we wel erg trots op onze aanstormende jeugd.

Na het concert even een momentje stilstaan bij onze jubilarissen. Ria Konings 40 jaar lid en Edwin Verhoeven 25 jaar lid. Ria en Edwin zijn beide bedankt voor hun jarenlange inzet, en gaan gewoon lekker door 🙂

Na het concert en de huldigingen was het tijd voor een leuke activiteit. Mobieltjes inleveren (hier moeten we de volgende keer iets beter over nadenken) voordat we aan de quiz begonnen. Grappige vragen gevolgd door een opdracht om een actiekaart te winnen. Bijvoorbeeld laat een papieren vliegtuigje zo ver mogelijk vliegen.

De meningen over de actiekaarten waren nogal verdeeld, want het pakte nogal eens anders uit. Toch na alles gedaan te hebben, lagen de punten van alle teams maar een heel klein beetje uit elkaar. Ging het om het winnen of om het meedoen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.