Beste Schijvenaren en vrienden van KNA,

Wat is het toch fijn dat we de corona beperkingen achter ons hebben en dat we weer allerlei leuke activiteiten hebben in ons mooie Schijf. Zoals je weet organiseert KNA met plezier verschillende festiviteiten voor jou, maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Schijf Swingt – Dorpsdag
Schijf Swingt belooft een prachtig evenement te worden met leuke activiteiten voor jong en oud. Uniek is ook de mooie samenwerking om op zondag 10 juli de Dorpsdag te vieren in en om de feesttent. Kom gezellig met ons een feestje vieren, wij hebben er alvast veel zin in.

Wij hebben jou nodig!
Met jouw steun blijven wij ons inzetten voor Schijf, organiseren we elk jaar opnieuw Schijf Swingt, verzorgen we muzieklessen op de basisschool en zal er een vrolijke noot klinken bij vele gelegenheden (Carnaval, Koningsdag, Avondvierdaagse, Sinterklaas).

Help ons en Win!
Doneer voor 8 juli 2022 en maak kans op een diner bon ter waarde van 50 euro.
Klik op de volgende link, word ook donateur en maak kans op een diner bon.
Donateursactie 2022

Muzikale serenade op diverse locaties in Schijf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.