Muzieklessen op de basisschool.

Een plezier om te geven, kinderen hebben er elke week weer zin in. Telkens als ik het schoolplein op loop, hoor ik “Hoi meester Edwin”, “Kom je vandaag bij ons?” en “Wat heb je daar bij 🎺🥁?”

Voor de muzikale ontdekkingstocht konden de kinderen kiezen uit een blaasinstrument, slagwerk of blokfluit. We hadden dan wekelijks een kort lesje waar de kinderen echt zelf aan de slag konden met de instrumenten. Bij de blaasinstrumenten passeerde de bugel, trompet en bariton. Bij het slagwerk de snaretrom en het klokkenspel.

Dat kinderen het leuk vinden om te doen en er serieus mee bezig waren blijkt wel uit deze video. Ik heb er weer van genoten en hoop altijd dat de kinderen iets gaan doen met hun talent => schroom niet, de proeflessen bij onze vakdocenten zijn gratis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.