Ondanks alle corona maatregelen is ons uitwisselingsconcert met harmonie Essentia toch doorgegaan. Corona toegangsbewijzen, mondkapjes en bubbels weerhielden ons niet om te genieten van het muziek maken.

De avond werd geopend door het opleidingsorkest van Essentia. Essentia heeft veel jeugd en is de laatste jaren sterk aan het groeien. Een voorbeeld voor de regio, waar je veel muziekverenigingen ziet krimpen.

Ook ons opleidingsorkest liet zich horen. Prachtig gespeeld, de jeugdige muzikanten doen het echt goed en zijn bijna klaar om in het grote orkest plaats te nemen. En daar zijn jullie van harte welkom 🙂

Onze fanfare heeft mooi gespeeld. Met trots kijk ik terug naar ons optreden. Kon je er niet bij zijn dan kan je het terugluisteren.

Harmonie Essentia heeft de avond muzikaal afgesloten. Een orkest bijna te groot voor het uitgebouwde podium. Namens KNA bedanken wij harmonie Essentia voor de goede organisatie en het gezellige samenzijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.