Wat een bizar jaar hebben we achter de rug! Schijf Swingt moesten we opnieuw uitstellen en gezien de huidige ontwikkelingen lijkt een feestje in de tent ook niet op zijn plaats. Leuk is anders, want we hadden heel graag een geweldig feest willen houden voor ons mooie Schijf.

Word ook donateur !

Steeds meer mensen worden vaste donateur,
wellicht wil je ook overwegen om vaste donateur te worden,
maar dat is natuurlijk je eigen vrije keus.

De donateursactie is wat later dan gebruikelijk!
De donateursactie is aangepast naar de huidige situatie en we komen niet aan de deur om onze vertrouwde donateurskaarten te verkopen. Ook dit jaar gaat er een brief rond en wij hopen dat onze trouwe donateurs ons ook op deze nieuwe manier blijven steunen.

Draag bij aan een leefbaar Schijf !

Met jouw steun blijven wij ons inzetten voor Schijf.

Met jouw steun blijven wij ons inzetten voor Schijf, organiseren we in 2022 opnieuw Schijf Swingt, verzorgen we opnieuw muzieklessen op de basisschool en zal er een vrolijke noot klinken bij vele gelegenheden (Kinderbloemencorso, Sinterklaas, Carnaval, Koningsdag, Avondvierdaagse). Maar ook bij droevige gebeurtenissen, zoals een uitvaart en bij Allerzielen, zal gepaste muziek gespeeld worden

Help ons en Win !

WIN een diner bon ter waarde van 50 euro! 
De trekking wordt gedaan op 30 juli 2021.

Hartelijk bedankt voor uw steun !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.