Het evenement met feesttent en diverse activiteiten dat gepland stond van 9 t/m 12 juli 2021 zal worden georganiseerd in het weekend van 8 t/m 11 juli 2022. Momenteel zijn er te veel onzekerheden omtrent de toe te passen Corona-veiligheidsmaatregelen. Gezien het huidige verloop van de pandemie is het hoogst onzeker of er na 1 juli 2021 al op de ‘normale’ manier gefeest mag worden. Vanwege de vele onzekerheden en de aanvullend te treffen maatregelen tijdens het feestweekend zijn de financiële risico’s helaas te groot voor het organiserende comité van muziekvereniging Kunst na Arbeid te Schijf.
Graag verwelkomen wij iedereen weer tijdens Schijf Swingt 2022, waarbij ook de muziekvereniging haar eigen muziek weer zal laten horen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.