Wat een vreemd jaar, geen wedstrijden, buiten trainingen, in kleine groepen trainen, niet trainen….

Een jaar waarin we als vereniging gemotiveerd waren om er een mooi jaar van te maken, werd ineens een jaar waarin we uitgedaagd werden om deze motivatie vast te houden. Samen met al onze leden is het gelukt om dit jaar door te komen, wij zijn dan ook super trots op alle meiden!! Ondanks dat deze periode de mogelijkheid biedt om definitief te stoppen, aangezien de trainingen en wedstrijden stil zijn komen te liggen, hebben alle leden van dreamflash besloten dat dit niet het einde is! Dus wij zijn nog steeds gemotiveerd om er tegenaan te gaan. Wij hopen dat we iedereen volgend jaar weer op de wedstrijden kunnen zien, zodat we samen weer kunnen genieten van onze mooie sport! Voor nu wensen wij iedereen een gelukkig nieuwjaar!!!

Eén gedachte over “ Happy New Year

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.