Heb je weer zin om van start te gaan met leuke activiteiten in Schijf? Wij in elk geval wel! Helaas beheerst het Corona virus alle dorpsactiviteiten. Zoals je weet organiseert KNA met plezier verschillende festiviteiten voor jou, maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

De donateursactie is aangepast naar de huidige situatie en we kunnen niet langs de deur komen om onze vertrouwde donateurskaarten te verkopen. Dit jaar gaat er een brief rond en wij hopen dat onze trouwe donateurs ons nu ook op deze nieuwe manier gaan steunen.

Met jouw hulp blijven wij ons inzetten voor Schijf, organiseren we in 2021 opnieuw Schijf Swingt, verzorgen we muzieklessen op de basisschool en zal er een vrolijke noot klinken bij vele gelegenheden (Carnaval, Koningsdag, Avondvierdaagse, Kinderbloemencorso, Sinterklaas). Maar ook bij droevige gebeurtenissen, zoals een uitvaart en bij Allerzielen, worden mensen geraakt door muziek.

Schijf Swingt
Elk jaar wordt Schijf Swingt georganiseerd met een gevarieerd  programma. Om het jaar pakken we wat groter uit en geven we ook een concert waarbij we samenwerken met Margot Roeken van CB Muziekschool en met zanggroep ’t Schijfke. Het Songfestival concert van 2018 staat ons nog vers in het geheugen en dit jaar hadden we leuke plannen voor een “Foute Party geblazen”, die houden we tegoed voor 2021.

Basisschool
Muzieklessen op de basisschool horen er inmiddels helemaal bij. Het is met diverse studies aangetoond dat muziek een positieve bijdrage geeft aan de ontwikkeling van kinderen. Groep 3 krijgt algemene muzieklessen die zich vooral richten op de beleving. Groep 4 en 5 krijgen les waarbij de kinderen kennis maken met alle instrumenten uit de fanfare en krijgen aansluitend de mogelijkheid om deel te nemen in het schoolorkest.

Majoretten
Bewegen is goed en leuk. Samen met vriendinnen aan de slag om een mooie show te maken. Het is hard werken maar de resultaten mogen er zijn. Elk jaar opnieuw hebben we Nederlands Kampioenen, dat is echt wel iets bijzonders, iets waar Schijf trots op mag zijn.

Hartelijk bedankt voor uw steun !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.